Natuurlijke huidverzorging voor baby's van SoKind

SoKind cadeauverpakking

Als ouder wil je alleen het beste voor je baby, en dat geldt zeker als het om huidverzorging gaat. SoKind begrijpt dit als geen ander en heeft een essentiële bundel van vier producten samengesteld die speciaal zijn ontworpen voor de tere huid van je baby. In deze weblog ontdek je alles over de natuurlijke huidverzorgingsproducten van SoKind.

De perfecte bundel
De SoKind bundel omvat vier producten die van top tot teen zorg dragen voor de huid van je baby. Deze producten zijn met grote zorg samengesteld en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten om de huid van je kleintje zacht te voeden, te beschermen en zijdezacht te houden.

Natuurlijke ingrediënten
SoKind hecht veel waarde aan de keuze van ingrediënten en heeft de volgende natuurlijke oliën geselecteerd: avocado-olie, amandelolie, tarweolie en jojoba-olie. Deze oliën behoren tot de beste oliën die de natuur te bieden heeft om de huid van je baby gezond en glad te houden. Ze bevatten geen synthetische toevoegingen en zijn perfect geschikt voor de gevoelige huid van baby's.

AllergyCertified en vrij van parfum
De producten van SoKind zijn niet alleen natuurlijk en zacht voor de huid, maar ze zijn ook AllergyCertified. Dit betekent dat ze voldoen aan strenge normen voor allergievriendelijke producten. Bovendien zijn de producten vrij van parfum en geurstoffen, wat essentieel is om huidirritatie bij baby's te voorkomen.

Milieuvriendelijke verpakking
Naast het bieden van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, heeft SoKind ook nagedacht over de verpakking. De babykit wordt geleverd in een FSC-goedgekeurde babykoffer, die niet alleen praktisch is voor het opbergen van de producten, maar ook een mooie herinneringskoffer kan worden voor de baby. Dit benadrukt SoKind's toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Inhoud van de producten

  • Vrij van kleurstoffen
  • Geen ftalaten
  • Geen alcohol
  • Veganistisch
  • Geurvrij
  • Dierproefvrij

De producten in de geschenkverpakking zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop. Hieronder een opsomming van de individuele producten.

 

Babylotion
Tiny Softness: Zachte Baby Lotion
Tiny Softness is een verzorgende baby lotion die essentiële natuurlijke oliën uit amandel, olijf en shea butter bevat. Deze lotion helpt de natuurlijke huidbarrière van je baby te behouden en is zacht geformuleerd. Bovendien bevat het vitamine E en jojoba-extract. Dit heeft een kalmerend en helend effect op geïrriteerde huid. Deze lotion kan veilig worden gebruikt op zowel het lichaam als het gezicht van je baby.

Luiercreme
Little Miracle: Extra Hydraterende Luiercrème

Little Miracle is een extra hydraterende crème speciaal ontworpen voor luierwissels. Het zit boordevol natuurlijke en verzorgende ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke luierwissel zacht is voor de gevoelige huid van je baby. De crème bevat haverolie, wat zorgt voor een gezonde huidbarrière en een ontstekingsremmend effect heeft. Daarnaast bieden natuurlijke emollient ingrediënten uit jojoba, amandelolie en shea butter zorg aan beschadigde en droge huid. Deze crème kan bij elke luierwissel worden gebruikt of wanneer dat nodig is.

Babyolie
Velvet Droplets: Kalmerende Babyolie

Velvet Droplets is een kalmerende babyolie met voedende oliën uit haver en jojoba, speciaal gecreëerd om de gevoelige huid van je baby te beschermen en voeden. De biologische en natuurlijke oliën herstellen de natuurlijke huidbarrière en laten de huid weer zacht en nieuw aanvoelen. Deze olie kan gebruikt worden voor babymassage en/of in bad, en hoeft na gebruik niet te worden afgespoeld.

Shampoo
Bubble Time: Zachte Schuimende Shampoo en Lichaamszeep

Bubble Time is een zachte, schuimende shampoo en lichaamszeep die voedende oliën bevat, afkomstig van haver en jojoba. De milde formulering met oliën en aloë vera zorgt voor een zachte reiniging van de huid en het haar, zonder een uitdrogend effect te hebben. Bubble Time is geformuleerd met een natuurlijk reinigingsmiddel gewonnen uit kokosnoot, zodat het de ogen van je baby niet irriteert.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van SoKind zijn een geweldige keuze om de tere huid van je baby te verzorgen en te beschermen. Met zorgvuldig gekozen ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen laat SoKind zien dat ze begrijpen wat ouders nodig hebben voor de optimale verzorging van hun kleintjes. Geef je baby de beste start met SoKind's producten.

 

Terug naar blog