Skogen Baby ~ Milieuvriendelijke fopspenen

Skogen baby milieuvriendelijke fopspenen
We stellen met trots het merk Skogen Baby voor, het staat symbool voor innovatie, duurzaamheid en toewijding aan een schonere wereld voor toekomstige generaties. "Skogen" is Zweeds voor "het bos", wat symbool staat voor natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Skogen Baby is ontstaan uit de zoektocht naar een bijzonder cadeau voor een baby, waarbij de oprichter, Stefan, geschokt was door de overvloed aan wegwerpplastic in bijna elke winkel. Hier begon het verhaal van de klimaatbewuste fopspenen. Bij Coz'Adore bieden we met trots de milieuvriendelijke fopspenen van Skogen Baby aan.

Een milieuvriendelijke keuze
Coz'Adore en Skogen Baby geloven dat het tijd is om bewuster te consumeren, vooral als het gaat om producten voor de kleintjes. Daarom is er door Skogen Baby met zorg en toewijding de perfecte milieuvriendelijke fopspeen ontwikkeld. Wat maakt deze fopspenen zo uniek?
  • Hernieuwbare materialen: De fopspenen van Skogen Baby bestaan voor 97% uit hernieuwbare materialen. Hierdoor dragen ze bij aan het verminderen van het gebruik van de eindige hulpbronnen van onze planeet.
  • Chemicaliënvrij: De materialen die gebruikt worden zijn vrij van schadelijke chemicaliën. Hierdoor zorgen we niet alleen voor de planeet, maar ook voor de gezondheid van je baby.
  • Transparante productieketen: Bij Skogen Baby hechten ze waarde aan transparantie. De productieketen is zorgvuldig opgebouwd, en blijven ze streven naar verbeteringen om ervoor te zorgen dat de producten echt duurzaam en klimaatvriendelijk zijn.
  • Milieuvriendelijke verpakking en verzending: de verpakking is eenvoudig maar doelbewust ontworpen om zo min mogelijk materiaal te gebruiken. Daarnaast wordt er gekozen voor klimaatvriendelijke verzendopties.
  • Bomen planten voor elke verkochte fopspeen: Als extra inzet voor duurzaamheid plant Skogen Baby een boom voor elke verkochte fopspeen, omdat ze geloven in het teruggeven aan de natuur.

Assortiment spenen van Skogen Baby

Tips voor het makkelijker wisselen van fopspenen
Nu je meer weet over het verhaal achter Skogen Baby, willen we ook enkele handige tips delen over hoe je gemakkelijker kunt wisselen tussen fopspenen:
  1. Introduceer geleidelijk: Laat je baby wennen aan de nieuwe fopspeen door deze geleidelijk te introduceren tijdens rustige momenten, bijvoorbeeld na het voeden of tijdens een kalmerende knuffelsessie.
  2. Behoud de vertrouwde geur: Laat de nieuwe speen een tijdje bij de oude speen in bed liggen, zodat deze de vertrouwde geur van je baby krijgt. Dit helpt bij het creëren van een gevoel van bekendheid.
  3. Bied comfort: Zorg ervoor dat de nieuwe fopspeen vergelijkbaar is in vorm en textuur met de vorige, om het comfort voor je baby te behouden.
  4. Positieve associaties: Geef je baby positieve associaties met de nieuwe fopspeen door deze te associëren met leuke momenten, zoals tijdens het spelen.
  5. Wees geduldig: Elke baby reageert anders op veranderingen. Wees geduldig en geef je kleintje de tijd om aan de nieuwe fopspeen te wennen.
Dankzij Skogen Baby kun je niet alleen genieten van hoogwaardige, milieuvriendelijke fopspenen, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst voor de kleintjes. Ontdek de collectie vandaag nog bij Coz'Adore en maak samen met ons de wereld een stukje groener voor de komende generaties.
Terug naar blog