Kraamcadeau voor ieders budget

Kraamcadeau passend bij jouw budget

Het is altijd een feestelijke gelegenheid wanneer er een baby wordt geboren. En wat maakt die gelegenheid nog specialer? Een prachtig kraamcadeau! Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een jongen, een meisje of juist een unisex kraamcadeau, we hebben het voor je. We begrijpen dat ieders budget anders is, dus hebben we drie categorieën samengesteld: kraamcadeau tot 15 euro, kraamcadeau van 15 tot 25 euro en kraamcadeau van meer dan 25 euro. Zo kun je gemakkelijk iets vinden dat past bij
jouw budget.

Cadeau tot 15 euro

Een uitstekende manier om je vreugde over de komst van een nieuwe baby te uiten, zonder je budget te overschrijden. In deze prijsklasse zijn er tal van leuke en praktische opties beschikbaar.

Hydrofiele doeken zijn bijvoorbeeld altijd een welkom geschenk. Ze zijn er in verschillende schattige designs, patronen en formaten. Deze veelzijdige doeken zijn zowel functioneel als stijlvol en kunnen dagelijks voor vele doeleinden worden gebruikt.

Bijtringen zijn ook een uitstekend cadeau-idee voor pasgeborenen. Ze zijn niet alleen schattig maar ook heel functioneel. Een bijtring geeft de baby verlichting bieden tijdens het doorkomen van de tandjes en tot die tijd is het heel fijn speelgoed. Dit kleine geschenk kan een groot verschil maken bij kersverse ouders.

Knuffeldoekjes of speendoekjes vormen een andere prachtige keuze. Deze zachte doekjes zijn ideaal voor knuffelen, vasthouden en troosten. Ze zijn doorgaans voorzien van schattige figuurtjes of labeltjes die aan de randen zijn bevestigd. Het is een geschenk dat warmte en geborgenheid biedt.

Cadeau van 15 tot 25 euro

In de categorie van 15 euro tot 25 euro vind je prachtige kraamcadeau-opties die je zullen verrassen. Fopspenen, knuffels en muziekhangers behoren tot enkele van de meest geliefde geschenken binnen dit budget, omdat ze zowel charmant als functioneel zijn.

Fopspenen zijn vaak verkrijgbaar in trendy ontwerpen en kleuren. Ze bieden niet alleen troost aan de baby, maar kunnen ook de ouders helpen bij het kalmeren van hun kleintje. Een fopspeen met een schattig ontwerp of een grappige vorm voegt een speels tintje toe aan dit dagelijkse babyartikel.

Knuffels zijn tijdloze geschenken die de baby's eerste vriendjes kunnen worden. Binnen deze prijscategorie kun je hoogwaardige knuffels vinden met zachte, pluizige texturen en liefdevolle details. Kies een knuffel in de favoriete vorm van een dier om de baby te vergezellen in dromenland.

Muziekhangers voor boven de wieg of het ledikantje creëren een rustgevende sfeer voor de baby. Deze hangers spelen zachte deuntjes en wiegeliedjes die het kleintje kalmeert en helpt in slaap vallen. Ze vaak voorzien van schattige knuffels of figuren die de aandacht van de baby trekken. 

Cadeau meer dan 25 euro

Hier vind je een scala aan geschenken die een vleugje luxe en verfijning toevoegen aan het verwelkomen van de baby. Deze geschenken zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en doordacht.

Badponchos zijn een geweldige keuze voor ouders die hun baby in stijl willen aankleden na een verfrissend bad. Deze zachte, knusse poncho's zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en hebben schattige ontwerpen en kleuren. Ze houden de baby warm en comfortabel na het bad en bieden tevens bescherming tegen tochtige omgevingen. Een badponcho met een capuchon voegt een extra dosis schattigheid toe en is handig om het hoofdje van de baby warm te houden.

Serviessetjes voor baby's zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een mooi aandenken worden. Deze sets bevatten vaak borden, kommen, lepels en bekers die speciaal zijn ontworpen voor kleine handjes en mondjes. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe of siliconen. Een stijlvol serviessetje kan de eetmomenten van de baby tot een plezierige en georganiseerde ervaring maken.

Babylotion en andere verzorgingsproducten bieden een luxe ervaring voor de huid van de baby. Onze producten zijn zacht en hydraterend en hypoallergeen. Ze kunnen helpen bij het voorkomen van droogheid en irritatie. De luxe baby verzorgingsproducten worden geleverd in een prachtige verpakking die het geschenk nog specialer maken.

Soms staan we voor een uitdaging als we niet helemaal zeker zijn van iemands voorkeuren. In deze situatie is het geven van een cadeaubon een slimme zet. Het is het cadeau van keuze, waarbij de ontvanger de vrijheid heeft om precies te kiezen wat hij of zij wil. Het is een geweldige manier om te laten zien dat je geeft om het geluk van de ontvanger. Bovendien is het een garantie dat ze met hun cadeaubon zeker iets zullen vinden waar ze echt van genieten. Geef het geschenk van keuze met een cadeaubon en maak zowel gever als ontvanger blij.

Ongeacht je budget: de gedachte en zorg die je in een kraamcadeau stopt zijn het belangrijkst. Of je nu kiest voor een budgetvriendelijk cadeau of een luxueuzer geschenk, het belangrijkste is dat het met liefde wordt gegeven. Welk kraamcadeau je ook kiest, het zal zeker gewaardeerd worden door de kersverse ouders en hun nieuwe bundel van vreugde.

Terug naar blog

Ontdek onze kraamcadeaus